Handelsbetingelser

     

Først, ret venligst henvendelse til os på nedenstående kontaktoplysninger ved alle former for spørgsmål. Hos www.bestsport.dk kører vi 100% efter reglerne og er altid til rådighed for spørgsmål. Skulle du derfor ikke være tilfreds med et produkt eller andet ved en handel hos os, så tager vi den gode dialog som eneste rigtige løsning. Husk på at du er en vigtigste kunde for os.

Generelle oplysninger


Best Sport I/S
CVR-nr. 29244006
Engvej 11, 4970 Rødby
salg@bestsport.dk
+45 51900118 / +45 41272628 


Betaling

Hos www.bestsport.dk har vi aftale med Nets og tager imod følgende kort: Dankort, Visa og Mastercard

Ved bankoverførsel, check el. lign. er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.


Levering

Når en vare bestilles, kan der betales med kort. Kortholderen kan betale med følgende korttyper - Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro. Ordren afsendes indenfor 1-4 hverdage medmindre at vi har udsolgt på eget lager, så kan afsendelsesdatoen være op til 10 dage efter vi har modtaget ordren fra dig. Normal leveringstid til adresser i Danmark er 1-2 hverdage efter ordreafsendelse. Alle varer sendes med GLS eller Post Danmark.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail på salg@bestsport.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.Returnering

Skulle du mod forventning fortryde købet, kan enhver vare returneres indenfor 14 dage fra den dato, du har modtaget varen til Best Sport I/S, Engvej 11, 4970 Rødby. Hvis du fortryder dit køb, skal du returnere varen i samme stand og mængde som, da du modtog den. Dette betyder, at varen skal være ubrugt, med alle originale mærker påsat, og varen må ikke være vasket. Det er vigtigt, at du pakker varerne ind i enten den emballage, du modtog varerne i fra os, eller pakker dem forsvarligt ind i en pose eller papkasse, så du ikke klistrer returlabel og tape direkte på varernes originalemballage, f.eks. skoæsker. Fortrydelsesretten bortfalder derfor delvist, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Hvis varen er brugt eller vasket, er varens værdi forringet med minimum 50%, og der vurderes i alle tilfælde, hvor meget en vare salgværdig og modtager refundering herefter.

Varer undtaget fortrydelsesretten


Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
 

1. Ture til sportsarrangementer er ikke mulige at fortryde købet på.

 


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Best Sport I/S

Engvej 11, 4970 Rødby
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:

Best Sport I/S

Engvej 11, 4970 Rødby
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Best Sport I/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på www.bestsport.dk  er Best Sport I/S
 
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.
 
 
Som registreret hos Best Sport I/S , har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: salg@bestsport.dk 
 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til salg@bestsport.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. www.salming.com, torbenp.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 06-02-2017