Klubaftaler

BestSport er en butik og webshop, der sælger sportsartikler til klubber, private og virksomheder. Vi forhandler spillertøj fra mærker som Adidas, Craft, Salming, Puma, Hummel og Joma, og vi er overbeviste om, at vi har en kvalitet og en pris, som vil være attraktivt for jeres forening.

Med en klubaftale så tilbyder vi desuden en lang række fordele. I får blandt andet jeres egen klubshop f.eks. ’klubnavn.bestsport.dk’ med jeres klublogo og klubfarver. Herved kan medlemmer få klublogo og/eller navn på tøj, tasker mv. Vi varetager naturligvis alle udgifter i forbindelse med klubshoppen, hvor i til gengæld får en kick back på 10% af alle varer solgt igennem jeres egen klubshop. Kick backen kan I så bruge på alle varer i vores sortiment.

Derudover tilbyder vi klubdag/-aften flere gange årligt, hvor klubbens medlemmer er velkommen hos os, eller vi tager ud til foreningen med ekstra gode tilbud på en række produkter.

Vi ønsker at skræddersy en løsning, der passer lige netop til DIN forenings behov. Send en mail til daniel@bestsport.dk eller ring til 23 96 37 08 for at høre nærmere om jeres muligheder. Vi lover, at der vil være gennemsigtighed i både proces og aftale, og vi vil blive overrasket, hvis vi ikke kan tilbyde en bedre pris, end den jeres forening har på nuværende tidspunkt.