Spraino
Spraino

Spraino

På lager
Kun %1 tilbage
SKU
Spraino

Spraino virker, og de er kommet for at blive!

En af de hyppigste skader i sportsgrene med retningsskift er forstuvet ankler. En forstuvning er ikke bare smertefuld, men begrænser også udøveren i den kommende periode grundet mindsket bevægelighed og stabilitet. Dette medfører at udøverens udvikling sættes på pause og præstationen påvirkes ligeledes negativt. Med Spraino handler det ikke om hurtigt at vende tilbage til sporten, men derimod helt at undgå vrid, således at en forstuvet fod aldrig bliver noget udøveren oplever.

Med Spraino reduceres den skadelige påvirkning med over 90%, da en skæv landing ikke resulterer i et vrid af din ankel. Produktet er forholdsvis simpelt. Det er en teflonpatch, som klistres på ydersiden af skoen og sørger for, at foden rettes op inden skaden overhovedet sker. Det er således en teknologi, der betyder, at atleten undgår vrid af anklen. Forstuvning af anklen opstår typisk fordi at skoen sidder fast på gulvet, men med Spraino reduceres friktionen. Dette betyder at foden vender tilbage til sin naturlige position, og man undgår en forstuvet fod og bøvlet genoptræning.

Produktet er KUN godkendt til: Håndbold, Badminton og Volleyball.

279,00DKK
BESKRIVELSE

Pakkens indhold
Pakken indeholder 2 vådservietter, 4 forreste Sprainos, 4 bagerste Sprainos (Der er nok til to par sko).

Holdbarhed
Afhængig af atletens aktivitetsniveau holder hvert patchet et sted mellem 20-40 timer*.
Første patch vil typisk have en kortere holdbarhed end de efterfølgende patches. Vi anbefaler patchet hovedsageligt til indendørssko (indoor court) med en fast og glat overflade (læder eller lign.).

*(Flere faktorer spiller ind blandt andet vægt, højde og niveau.)

Påsætning
Spraino® patchet klistres nemt på ydersiden af skoen. På dette LINK kan du se en påsætningsvideo.

OBS
Det er vigtigt, at man læser påsætningsguiden, ser instruktionsvideoen og følger instruktionerne nøje. Ved forkert påsætning af produktet kan vi ikke garantere den rette effekt.

“Please Note that the text of the Spraino package is in Danish, Please contact us after buying for further details on how to put on and use Spraino correct”

Til forstuvede og skadede ankler

Rigtig mange Spraino-brugere har oplevet ankelproblemer med forstuvninger før de tilslutter sig produkte. Men hvorfor overhovedet vente til, at skaden sker? Det er meget nemmere at forebygge, end at behandle når en forstuvet fod sker.  De mange retningsskift i håndbold, basket, badminton mv. er en kæmpe belastning for muskler, sener og ledbånd i anklen, og derfor er den ekstra støtte i Spraino guld værd.

Spraino er et forskningsprodukt

Spraino er et produkt af længere tids forskning i området og er støttet af DHF, DGI, Aalborg Universitet og DTU. Produktet er gennemtestet i en række indendørs sportsgrene, og vurderes til at have en gavnlig effekt for alle atleter, der udfører retningsskift på halgulv indendørs. Produktet er således særligt gavnligt for atleter indenfor f.eks. håndbold, volley, badminton, basket og lignende sportsgrene. Her har testudøvere, der tidligere har oplevet en række vrid og forstuvninger foden, oplevet at de undgår vrid efter de er begyndt at bruge Spraino. Samtidig er Spraino langt mere komfortabel og giver plads til bedre bevægelighed, end det for eksempel er tilfældet ved optapening af anklen eller brug af ankelskinner. Dette i kombinationen med effektiviteten ved forebyggelse af forstuvning af ankelleddet er langt større ved Spraino, end tape eller skinne.

 

 

Spørgsmål til produktet
Spørgsmål til produktet